Serviciile

Asigurăm servicii profesionale complete, oferim consultanţă pentru asigurarea conformităţii cu reglementările naţionale şi/sau cu standarde internaționale de contabilitate, precum şi asistenţă cu privire la optimizarea procesului de raportare financiară și o arie largă de servicii conexe menite a eficientiza afacerea dvs.

Contabilitate

 

Serviciile noastre sunt axate cu preponderență pe situații specifice ce caracterizează activitatea societății dumneavoastră din punct de vedere contabil, punând accent pe corecta preluare a unei contabilități cât și pe asigurarea continuității și comparabilității datelor din trecut.

Salarizare & Resurse Umane

 

Serviciile noastre vin să susțină managementul eficient al resurselor umane din cadrul oricărei companii fiind în permanență la curent cu actele normative care reglementează acest domeniu, prin corectitudinea calcului salarial și prin declararea acestuia în timp util.

Taxe & Impozite

 

Venim cu soluțiile fiscale cele mai adecvate afacerii dumneavoastră și vă arătăm care este strategia fiscală potrivită pentru dezvoltarea acesteia.

Dorim să vă oferim soluții specializate, asigurându-ne că relația cu autoritățile fiscale este cât mai ușoară.

Software

 

Am creat începând cu 1992 un program de contabilitate financiară, gestiunea stocurilor, salarii, producție și mijloace fixe, menit să crească eficiența agenților economici și a contabililor, prin ușurința în exploatare și rapiditatea obținerii informațiilor contabile.

 

Este conceput conform reglementarilor contabile în vigoare și este adaptabil la modificarile ulterioare ale legislatiei cât și la cerințele clienților de personalizare.

 

Servicii conexe

 

Venim în întâmpinarea clienților cu servicii conexe activității acestora în funcție de necesități și de legislația în vigoare, în dorința de a eficientiza timpul dedicat :

 

- înregistrărilor fiscale -

- expertizelor contabile -

 - certificărilor -

- medierii -

- situațiilor juridice -

Contactați-ne

Telefon + 4021-252.44.74

Fax + 4031-810.54.00
Email contact @ intoco.ro
Adresă​​​​​​ AYASH CENTER Str. Economu Cezărescu Nr.1-9 Etaj 1 Ap.6 BUCUREȘTI

Socializăm pe
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Susținem
Membrii

© 2016 by INTOCO 96 created with Wix.com

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now